Προφίλ

  Αρχική/Προφίλ

 

 

 

Το λογιστικό μας γραφείο είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε την λειτουργία του το 1987 όταν ο Βασίλειος Παρλάνης εκπληρώνοντας τ’ όνειρο του άνοιξε το δικό του γραφείο. Από τότε μετρά τριάντα και επιπλέον χρόνια εμπειρίας στον οικονομικό χώρο. Την διεύθυνση του έχει αναλάβει στο παρελθόν η σύζυγος του Αικατερίνη Παρλάνη η οποία το λειτούργησε ως το 2005, έτος κατά το οποίο ανέλαβε ο απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υιός τους Δημήτριος Παρλάνης.


Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας, από το 1987, οι πελάτες βρήκαν ανθρώπινους και φιλικούς συνεργάτες πλήρως καταρτισμένους στο αντικείμενο τους, οι οποίοι τους ακούν, τους συμβουλεύουν, τους υποστηρίζουν και τους λύνουν τα οικονομικά και φορολογικά προβλήματα που έχουν. Μια ομάδα λογιστών αφοσιωμένη στο στόχο τους!


Το γραφείο μας διαθέτει τμήματα για:

 

    ►  Ενάρξεις, μεταβολές, παύσεις, λογιστική ενημέρωση βιβλίων και κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων όλων των κατηγοριών και μεγεθών των επιχειρήσεων.

    ►  Φοροτεχνικό τμήμα για την ενημέρωση σας σε φορολογικά θέματα, την κατάρτιση φορολογικών και περιουσιακών σας δηλώσεων.

    ►  Τμήμα εξειδικευμένο σε εργατικά θέματα, μισθοδοσία και προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ.

    ►  Συμβουλευτικό τμήμα για την επιχειρηματικότητα, την στήριξη της επιχείρησης σας μέσω προγραμμάτων αλλά και προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της.

    ►  Ασφαλιστικό τμήμα συνεργαζόμενο με τις καλύτερες και οικονομικότερες ασφαλιστικές εταιρείες για την ασφάλεια της περιουσίας σας.

    ►  Τμήμα υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών που είναι πάντα πρόθυμο να σας ακούσει και να σας εκδώσει όποιο φορολογικό ή ασφαλιστικό έγγραφο χρειάζεστε.